Shutterstock / Dmitry Trubitsyn

Shutterstock / Dmitry Trubitsyn

Grow up, Ben: man van 40 speelt met Legoset die duidelijk bedoeld is voor mannen van 35

Gênant: de veertigjarige Bergenaar Ben zat gisteren te spelen met een Legoset die duidelijk bedoeld is voor mannen van 35. “Moet je niet een keer volwassen worden?“, vroeg zijn vriendin aan hem. “Ik gun je je hobby, maar deze Zweinstein-set is echt bedoeld voor jonkies van 35.”

Een blozende Ben reageerde in eerste instantie stuurs. “Het is voor alle leeftijden toch”, sputterde hij eerst tegen, om vervolgens toe te geven dat het inderdaad wel een ‘klein beetje infantiel was’ om met Zweinstein-Lego bezig te zijn. “Toen ben ik maar weer verder gegaan aan mijn Star Wars-Millenium Falcon-set van 15.000 stukjes”, zegt Ben. “Op een dag moet je je verantwoordelijkheid toch gewoon pakken.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *