Shutterstock / kirill_makarov

Shutterstock / kirill_makarov

Verkiezingscampagne Legoland weinig inhoudelijk: ‘Het gaat wel heel erg om de poppetjes’

De verkiezingscampagne in Legoland wil nog niet erg inhoudelijk worden. Tot nu toe gaat de strijd in het land van plastic alleen maar om de poppetjes.

“Het gaat er alleen maar over dat de ene kandidaat gister een ander hoofd had en dat het haar van een ander verkeerd om zit”, vertelt een ridder. “Terwijl dit land zo veel echte problemen heeft. We hebben in dit land meer piratenschepen dan woningen en de woningen die we hebben zijn aan de achterkant allemaal open.”

Nu Knabbel van Knabbel en Babbel zich kandidaat heeft gesteld buitelen columnisten in Legoland over elkaar heen om de uiterlijke kenmerken en de leeftijd van het legofiguur te bekritiseren. ‘We willen alleen kandidaten met gele benen!’ twittert @Legoooo42. Ook deze tweet leidde weer tot boze reacties. “Dit is niet hoe een democratie werkt”, zegt een bezorgde bouwvakker. “We moeten Knabbel bekritiseren om zijn politieke overtuigingen en niet om zijn snuit.”

Ook professor Perkamentus is niet te spreken over het niveau van de campagne. “De enige werkgevers zijn de ijscowagen en de benzinepomp, daarmee redden we het niet in de toekomst. Hoewel het een goed begin is dat twee partijen gefuseerd zijn (Darth Vader ging samen met een postbode, red.). We zijn te klein om het in ons eentje te rooien. We zouden eens wat vaker over de rand van de doos heen moeten kijken. We kunnen het op deze kinderkamer niet redden zonder de Playmobil-poppetjes, de inktvis-knuffels en Barbie.”

De plastic inwoners mogen vervroegd naar de stembus omdat de coalitie in elkaar stortte toen iemand er op was gaan staan.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Mag deze niet? Wil mantra niet kwijt?:

Vanavond uw favoriete horrorshow vanvanzonder cerael krachtmeting. Of heb ik mezekf nu in dubbel bubbel complexio, nee geen onderwerp thuis oefeningen doen wil niet herinneren stof opruimen elke dag, bijna niet ademen, contagious misbruik naive gelovig Mr Promise, klachten none of it is relevant matter, ego twist intimidati sceberio best streng gelovig ben u meneer, ja jij zag al eens op zn wangen nog terug. Die Roodkapblauwzilvereend 2x ja iets met groen ook, alleen bij heel lange rit allebei goed overigens dakkiewel reparatie als het regent immens.

Reageer
gravatar

Afdeling smulpaperij der viezigheden dit? Samen schrijft u hier op🍈 gezellige hoor hier met de martelwerktuigen? Oh kom u op tv werken! Ja alle kunstjes graag met alle drugs erbij want zonder mn druggie Additione kan ik jullie pratend niet bijhouden als opper mestkever der fascistische neo Nazis. Nou fijne schouw he?

Reageer