Shutterstock / Brilliant Eye

Duizenden Nederlanders verliezen of verkrijgen vandaag een trampoline

Houd er rekening mee dat je aan het eind van de dag meer of minder trampolines bezit dan op dit moment. Daarvoor waarschuwt het KNMI.

Met windstoten tot wel 120 km/u zijn de elastische stukken tuinspeelgoed – in feite een gigantisch zeil als je er goed over nadenkt – klaar om het luchtruim te kiezen.

“De kinderen moeten ervan huilen”, bevestigt Simon Willemse, inwoner van Katwijk en tot voor kort eigenaar van een trampoline. “Ik keek uit het raam en hij was al weg. Ik gok dat hij nu ergens halverwege de Haarlemmermeerpolder is. Volgens mij sliep de kat erop, wat het natuurlijk wel extra jammer maakt, maar goed, die beleeft nu wel een mooi avontuur.”

“De kinderen lopen al maanden te jengelen om een trampoline. Zojuist is er eentje geland in mijn achtertuin”, vertelt Hanna Ries uit Hilversum. Zo zie je maar weer: de mens wikt, en God beschikt. Ik moet wel zeggen dat ik niet helemaal begrijp waarom Hij er ook een kat heeft bijgeleverd, maar ik wil een gegeven paard natuurlijk niet in de bek kijken.”

Dit artikel verscheen eerder bij Newsthump


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *