stockfour / Shutterstock

stockfour / Shutterstock

Sanne zeikte gisteren 3 keer achter elkaar over het weer en nu hebben we vandaag slecht weer

Een vrouw die deze week drie keer achter elkaar zeurde over het weer heeft ervoor gezorgd dat het nog een paar dagen langer rotweer is. “Wat een kutweer. Wat een vreselijk kutweer. Echt niet te geloven hoe kut het weer is”, zuchtte Sanne, de vrouw die ervoor heeft gezorgd dat het vandaag geen lekker weer meer is, gisteren.

Volgens meteoroloog Bert Bokhoven gaat dit vaker mis. “Veel jongeren weten niet dat als je drie keer achter elkaar over rotweer zeurt het langer zulk rotweer blijft. Hoe het precies komt weten we niet, maar het kan iets te maken hebben met de stand van de wolken, óf doordat je er beter op gaat letten en het langer duurt. In ieder geval wordt het volgende week weer echt lekker weer.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Zeik leek me beter.
Trouwens, de uitdrukking “kutweer” is niet genderneutraal. Daar hoor je weer niemand over.