Kaspar heeft het na 17 bier gisterenavond verdiend om wat ongezonds te bestellen vandaag

Kaspar heeft het na 17 bier gisterenavond verdiend om wat ongezonds te bestellen vandaag

Kaspar heeft het na 17 bier gisterenavond verdiend om wat ongezonds te bestellen vandaag

De 28-jarige Kaspar heeft zich gisteren de hele avond volgegooid met alcohol terwijl hij dertig sigaretten wegpafte en heeft het nu meer dan verdiend om wat ongezonds te bestellen. De Maastrichtenaar, die boven een Domino’s Pizza woont, scrolt op zijn Uber Eats-app langs de verschillende pizza’s en voegt alvast vier blikjes Cola toe aan zijn mandje.

“God. Hard gewerkt gisteren. Zeventien bier ofzo gedronken, nog een paar Aelskes gekanteld. Daarna nog kapsalonnetje bij mij op de hoek gehaald, dat heeft me wel echt uitgedroogd. Anyway, ik voel me echt hondsberoerd, belangrijk om dan niet te streng te zijn voor jezelf hé”, vertelt hij vol zelfmedelijden.

Kaspar propt de bakjes patato wedges en buffalo wings in de lege pizzadoos en gooit deze naar de deur. “Ik doe nu weer effe m’n ogen dicht, dan een filmpje kijken en vanavond lekker vroeg naar bed. Gisteren was me het dagje wel.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *