Studio Speld: Lisanne Vegt & Shutterstock

Studio Speld: Lisanne Vegt & Shutterstock

Studentenhuis slaat kratten muesli in voor WK

In het studentenhuis van Joep (24) staan de kratten muesli opgestapeld tot aan het plafond. Hij en zijn huisgenoten hebben zich goed voorbereid op het WK voetbal, waarvan de wedstrijden tussen 03.00 en 09.00 beginnen.

“Het is echt wel klote, zeker die wedstrijden om 6 uur ‘s ochtends. Wie dit bedacht heeft, heeft absoluut geen leven. Maar we kijken alles en het is heel chill dat we de muesli al hebben ingeslagen”, aldus Joep. “Nu we toch in deze situatie zitten, combineer ik de eerste helft graag met een goed ontbijt. We hebben ook geïnvesteerd in vers gebrande nootjes, fruit en een fust met yoghurt. Het kost wat, maar dan heb je ook wat. Het is de belangrijkste maaltijd van de dag, ja toch.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Kiki overschat het meisje met de toeter. Ze is een puber zo te zien. Waarschijnlijk strijdt ze tegen mee-eters door luidruchtig “mietoe” in het apparaat te roepen.