Studio Speld / Yanno Post

Studio Speld / Yanno Post

FIFA richt 8 nieuwe landen op voor organisatie WK 2034

Wereldvoetbalbond FIFA staat op het punt om acht nieuwe landen op te richten. De FIFA wil daarmee het toewijzen van de organisatie van het WK 2034 vergemakkelijken. De nieuwe landen liggen verspreid over meerdere continenten. Vooral het nieuwe land tussen Oekraïne, Polen en Rusland valt op.

"Wij vinden dat het WK er voor de hele wereld moet zijn. Dat we het toernooi kunnen toewijzen aan nieuwe landen in Antarctica, Afrika, Azië, Zuid-Amerika én Australië, past precies bij die filosofie. Bovendien zijn nieuwe landen nog helemaal blanco qua historie en mensenrechten”, aldus Infantino.

De Landen

Fly Emirates country

Een noviteit: de FIFA richt een land op dat verspreid ligt over vier continenten. Door middel van vier nieuw te bouwen hubs kun je met vliegmaatschappij Fly Emirates goedkoop en snel van het ene naar het andere continent vliegen, zolang het in hetzelfde land ligt.

Meppel

Leuk nieuws voor alle Meppelaars: Meppel wordt gepromoveerd tot land. Grote kans dat het land in 2034 al een WK mag organiseren. Hup, aan de slag Meppel!

Alle nieuwe landen, en nog 4 artikelen van De Speld Sport, lees je in de nieuwste Hard Gras, het voetbaltijdschrift voor lezers. Je bestelt Hard Gras nummer 153 hier.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ja hallo, hebben we dan de antillen dan voor de kat z’n kut opgericht en in stand gehouden? 3 continenten tegelijk EN een goed ontwikkeld crimineel circuit! Als ze nu boeken gooien we gratis Max Verstappen in de VIP box.

Reageer
gravatar

Dit moet een nep-bericht zijn. Net als iedere andere zichzelf respecterende multinational heeft HOY-Worst geen directie, maar een echte CEO.
Ik hoop dat de fact checkers bij de Speld wakker worden en ingrijpen.

gravatar

Erno begrijpt er weinig van. Het bovenstaande bericht komt uit HOY-arije en is vertaald door Google-Translate. De auteur is CP&GO (Chief Play & Game Officer).
Misschien moet Erno die worst uit z’n ogen halen en daar stoppen waar ie voor bedoeld is.