Shutterstock / Tsuguliev

Shutterstock / Tsuguliev

Grootste drugsvangst ooit in Italië, laatste uurtje Lowlands op losse schroeven

In Italië is de grootste hoeveelheid drugs ooit in het land in beslag genomen. Het gaat om meer dan 5,3 ton cocaïne. De inbeslagname heeft grote gevolgen, ook voor Nederland: zo staat het laatste uurtje Lowlands op losse schroeven.

“5,3 ton cocaïne weg”, zegt iemand die naar Lowlands gaat. “Nou, zeg maar dag tegen dat laatste uurtje dan. Nee maar serieus: ik zie echt niet voor me hoe we dat uur gaan doorkomen. Dat wordt echt niet gezellig. Misschien dat ik dan alvast maar richting tent loop.”

Susan (niet haar echte naam, die is met een z), was ook van plan om naar Lowlands te gaan, maar begint nu toch te twijfelen. “Zonder die 5,3 ton wordt het wel een lastig verhaal. Misschien moeten ze dat laatste uurtje maar gewoon helemaal cancelen.”

DJ Job Jobse hoopt niet dat hij het festival zondagavond moet afsluiten. “Poeh, nee. Dan draai ik liever op zaterdagochtend, tien uur. Dan is de sfeer denk ik stukken beter.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Test 1 2 mash potatoes? U have a good excuse? A lousy coward? Victimized further? Mestkevers? Kids ready for sharpening knives, yes horror can only be dead or killed no indecencies only if courtesy back another day, few centuries, bye.

Reageer
gravatar

En zo razend herstellen is een mirakel? Die zijn blijkbaar niet toegestaan, mijn vader praat niet over zn records, maar wil wel de beste blijven. Team kamikaze piloten en een paar met wel vriendelijkheid en klaar na gedane zaken.

Reageer
gravatar

Well the Eastern tide last year 1 feb 2022 was a thursday was a magnificent start, would have been ok, if my other aorta was not cut, so his choice of girlfriend killed us as a two becsuse he has seen it happen.

Reageer