NOS / Politie

NOS / Politie

Politie na grote vondsten cocaïne en ketamine alleen nog op zoek naar XTC, speed en een flesje water

De politie heeft in Muiderberg ruim 2000 kilo ketamine gevonden. Na eerdere vondsten van grote partijen cocaïne in havens is de politie nu alleen nog op zoek naar wat XTC, speed, raketjes en een flesje water.

“We hebben nu veel cocaïne en ketamine onderschept, het zou daarom mooi zijn als we ook wat ladingen XTC, speed, raketjes en flesjes water gaan vinden”, zegt een woordvoerder van de politie. “We plannen daarom binnenkort landelijke invallen bij wat boerderijen in Brabant, de Ola-fabriek en nemen een kijkje bij wat waterfabrikanten.”

Wat er precies met de gevonden waren gaat gebeuren wil de politie wel zeggen. “Het zal professioneel achter gesloten deuren worden vernietigd.”

Word nu Vage Kennis om betrouwbaar nieuws nog betrouwbaarderder te maken in deze tijden. Mocht dat je verder niet zoveel uitmaken, maar wil je vooral een gratis boek? Dan krijg je deze maand het jaaroverzicht ‘2023: Toch een Jaar’ erbij als je Vage Kennis wordt. Ga naar speld.nl/abonnementen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *