Shutterstock / Nommi123

Shutterstock / Nommi123

Vrouw cravet tijdens menstruatie altijd extra crack cocaïne

Yara (26) cravet tijdens haar menstruatie altijd extra naar crack cocaïne. “Het is weer die tijd van de maand. Het enige waar ik dan nog aan kan denken is chocolade en de high van crack. Het verhitten van het aluminiumfolie, die extase, dat verdovende gevoel. Tja hormonen hé”, vertelt Yara ons nadat ze ons heeft uitgenodigd onder haar brug.

Dit is niet het enige kwaaltje dat Yara overhoudt aan haar menstruatie. “Ik heb ook altijd veel last van kramp in m’n onderrug, verhoogde hartslag, wijde pupillen, dorst, zweten, trillen, scherp zien, hoesten en extreem depressieve gevoelens. Het is niet niks om een vrouw te zijn.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *