Rawpixel.com / Shutterstock

Rawpixel.com / Shutterstock

In plaats van anticonceptie doet Ramon aan periodieke vergeting

De 28-jarige Ramon uit Hilversum en zijn vriendin hebben moeite om anticonceptie te vinden die voor hen allebei werkt. Zijn vriendin wil liever niet aan de pil, maar Ramon vindt condooms erg vervelend. Daarom doet hij nu aan periodieke vergeting en denkt hij zelden of nooit aan het bestaan van voorbehoedsmiddelen.

“Anticonceptie? Oja. Kunnen we het daar misschien na de seks over hebben?”, vraagt Ramon aan zijn vriendin. De 28-jarige Hilversummer vergeet met min of meer vaste tussenpozen dat anticonceptie überhaupt bestaat, laat staan dat hij er verantwoordelijkheid voor zou moeten nemen. Hij heeft er zelfs een app voor. Deze vertelt hem tot op de dag nauwkeurig dat hij, wanneer hij dat wil, de verantwoordelijkheid bij zijn vriendin kan leggen aangezien de consequenties voor haar groter zijn.

“Ja, ik zeg toch dat ik het prima vind om het erover te hebben, schat”, herhaalt Ramon. “Maar laten we nu eerst even neuken. Je mag me straks herinneren aan… waar hadden we het ook alweer over?”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Onthouden is een goede methode van zwangerschapsbestrijding, Maar uit de tekst blijkt dat Ramons geheugen (ca. 28) niet goed is in onthouden.

Reageer
gravatar

Pirlo Schuur-DSM-5 juli 13th, 2023
Tja, missen is des duiven moorlössen, dev update 192b/rate om mee te beginnen, huur evn een baljuuw in en je ziet met je bouwen gebytels.