Shutterstock / Monkey Business Images

Shutterstock / Monkey Business Images

Kunnen mannen niet gewoon veel beter omgaan met vrouwenhaat?

Het is een veelvoorkomend verschijnsel in de politiek: misogynie, oftewel vrouwenhaat. Nu er meer vrouwen politiek op hoge posities actief zijn lijkt deze haat richting vrouwen alleen maar te groeien. Mannen hebben er schijnbaar minder last van. Kunnen zij niet gewoon veel beter omgaan met vrouwenhaat?

“Vrouwen missen gewoon dat stukje weerbaarheid”, zegt vrouwenexpert Hans van Bellingen uit Medemblik. “Waar een vrouw al die beledigingen en scheldpartijen richting vrouwen heel persoonlijk opvat reageert een man er vaak veel minder emotioneel op. Wat dat betreft kunnen vrouwen nog een heleboel van mannen leren.”

Zelfbenoemd vrouwenkenner Thijs van Buurloo onderschrijft het punt van Van Bellingen. “Ik hoor dagelijks dingen over vrouwenhaat. Je kan daar wel heel moeilijk over gaan doen en er allemaal huilie-huilie stukjes over plaatsen, maar ik laat het liever gewoon van me afglijden.”

Toch zijn er ook mannen die de andere kant juist willen belichten. Zo benadrukt mannencoach Steven Ranswijk dat het niet voor iedere man even makkelijk is om om te gaan met vrouwenhaat. “Voor mij is het makkelijk om te zeggen dat ik er geen last van heb. Maar het zou je broer of je vader maar overkomen, dan komt het ineens wel heel dichtbij.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

U kunt dit niet aan mannen uitleggen 1 u bent gewoon ook goed zonder brevet kunt u elk moment aanpassingen maken/wel leiding geven, sparen uw accent voor geleiding 2 that sensual music all neglect (enige taalzin die u nodig heeft 3 u wint met die spiertjes erbij 4 u richt zo mogelijk op t mogelijke en gaat ervan uit dat er een grap meer te maken valt inboedel etc. geldt voor ieder als lastig, zit hier ook met prullaria, tis onmogelijk en oplopend en aflopend zijn termen uit Excel; descending, ascending (denk aan een berg). Defining needs practice. U rept niet over collectiviteit, dooie opgenomen puppy’s en ondertussen moeten we hier nog even die slush maltodextrine begrip BijTimmeren en u gebruikt een oud trimparcours niet als executiegalg (dit laatste geldt voor de vrouwenhaters).

Reageer
gravatar

1. Illusie is in de eerste plaats van mentale aard en was kenmerkend voor de geesteshouding van die mensen die meer intellectueel dan emotioneel zijn. Zoals gewoonlijk begrepen, zijn ze de glamour ontgroeid. Het is het verkeerd begrijpen van ideeën en gedachtevormen waaraan ze zich schuldig maken, en aan verkeerde interpretaties.

2. Glamour heeft een astraal karakter en is op dit moment veel krachtiger dan illusie, dankzij de enorme meerderheid van mensen die altijd astraal functioneren.

3. Maya heeft een vitaal karakter en is een kwaliteit van kracht. Het is in wezen de energie van het menselijk wezen wanneer het in actie komt door de subjectieve invloed van de mentale illusie of astrale begoocheling of van beide in combinatie.

Reageer
gravatar

Ik heb het volledige aanbevolen. artikel in Frontnieuws gelezen. Goed artikel want het eindigt met: “Maar vergeet niet dat de oplossing buiten de menselijke sfeer ligt. Die ligt in de handen van God. Want onze huidige problemen zijn van demonische oorsprong.”