Shutterstock / insta_photos

Shutterstock / insta_photos

Trotse man viert jubileum: al tien jaar niet gehuild

Een mijlpaal voor de 33-jarige Joachim uit Maastricht: het is vandaag precies tien jaar geleden dat hij voor het laatst heeft gehuild. Wat is zijn geheim?

“Er zijn momenten geweest dat het erg lastig was. Zoals toen mijn hond overleed, of toen mijn vriendin het na vijf jaar uitmaakte omdat ik niet over mijn gevoelens kon praten. Bitch. Daarom ben ik nu extra trots dat het me toch gelukt is”, aldus Joachim.

Nu wil hij anderen inspireren. “Ik geloof dat elke man ertoe in staat is, maar je moet er wel tegen kunnen strijden. Iedere behoefte aan geborgenheid moet je meteen blokkeren, emoties uit je maar op een andere manier”, zo zegt Joachim, terwijl hij over zijn knokkels wrijft. “Persoonlijk helpt het mij enorm om af en toe een gat in een deur te slaan.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *