Shutterstock / gpointstudio

Shutterstock / gpointstudio

Groep mannen kijkt al uren naar andere groep mannen op fiets

Een groep mannen in een tuinhuisje in Reijmerstok staren al uren via de televisie naar een andere groep mannen. De groep mannen op de televisie fietsen veelal over wegen, langs wegen, richting andere wegen.

De mannen kijken geboeid naar het beeldscherm en verheven met enige regelmaat hun stem, vaak in combinatie met een wapperende hand, een diepe zucht of een “och, och, och”. De opmerkingen lijken vaak te bestaan uit diepgeworteld commentaar op de prestaties van de mannen op de fietsen. “Hoe moeilijk is het nou? Gewoon trappen kut!” buldert één van de mannen terwijl hij een slok bier neemt en een handje vol borrelnootjes in zijn mond gooit.

Wat het precies is dat deze mannen in Reijmerstok al uren aan het beeldscherm kluistert lijkt vooralsnog onduidelijk. Men speculeert over iets omtrent ‘een gele trui’, ‘een paar gele truien’ en of ‘een bolletjestrui’.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Lieve dames zeg eens eerlijk, denken jullie nou echt dat die brave mannen van jullie naar andere mannen zitten te kijken. Daar zien ze niet naar uit. Hebben jullie wel eens aan bijvoorbeeld nicegirls.com of porno.nl gedacht?

Reageer