Shutterstock / Tobik

Shutterstock / Tobik

Tip voor Italianen die het warm hebben: doe eens koude ananas op je pizza

In Zuid-Europa wordt het ene na het andere hitterecord verbroken. In sommige delen van Italië kan de temperatuur zelfs oplopen tot wel 48 graden. Wij hebben daarom de ideale tip voor Italianen die het momenteel warm hebben: koude ananas op je pizza.

Doe eens koude ananas uit de koelkast, vers of uit blik, in stukjes op je warme pizza. Het liefst uit blik eigenlijk. Bij elke hap zul je merken dat je lichaam een beetje afkoelt.

Een andere tip is het eten van diepvriespizza’s, maar ik denk niet dat we jullie Italianen, ondanks de hitte, zo ver gaan krijgen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

“Dog without a bone” And Feet.
overtueren. Barely wiced thins ano one. Backd when iched, got lucky I didnt was told. Fittest
earst watch, door out sait hello so heavy to sea other ones.
‘o memory lost paradicetumbling douyt

Reageer
gravatar

Zal deze nog even uitleggen, ik ken een extreem scherpe en gevoelige hond, hier in de buurt en als ik ze tegenkom kijk ik nooit goed, behalve op deze dag, rug en voeten zien er heel en goed uit

gravatar

Che consiglio sbagliato. L’ananas non appartiene a una vera pizza! Tu in Olanda non metti l’ananas sullo stufato olandese, vero!

Vertaling

Wat een fout advies. Ananas hoort niet op een echte pizza! Jullie in Holland doen toch ook geen ananas op Hollandse stamppot.

Reageer