Alessia Pierdomenico / Shutterstock

Alessia Pierdomenico / Shutterstock

Italianen rouwen om dood Berlusconi: ‘Corruptie zal nooit meer hetzelfde zijn’

‘Niemand kon een senator omkopen als Silvio’

Italië is in rouw door het overlijden van oud-premier Silvio Berlusconi. De reacties stromen binnen van Italianen die het verlies van de leider onverteerbaar vinden. 'Corruptie zal in Italië nooit meer hetzelfde zijn.’

Milanees Roberto Daggio (42): ‘Het is niet alleen de belastingfraude en bunga bunga. Niemand was zo goed in meineed, omkoping en corruptie. Hoe moet ons politiek bestel standhouden zonder iemand die structureel rechters en senatoren omkoopt? Alles wat na hem is gekomen is een slap aftreksel van het origineel.’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Boek nu capobalans verkortingen en wat heet je grijpt altijd naast die gijp lacht 5 d/week op de beeldbuis en geloof me zelfs morfine begrijpt mij 24/8 niet

Reageer