Studio Speld

Studio Speld

Op vakantie naar Italië? Vergeet je niet in te smeren met aluminiumfolie

Ga jij deze zomer naar Italië? Zorg er dan voor dat je altijd een rol aluminiumfolie bij je hebt, waarmee je je regelmatig insmeert. Voor de meeste mensen volstaat folie van 6 micrometer dikte, maar bij kinderen en mensen met een hele witte huid is een foliedikte van 12 tot 20 micrometer vereist.

Naast insmeren met aluminiumfolie gelden voor reizigers naar Italië de adviezen om een huis aan te trekken en om op het heetst van de dag (tussen zonsopgang en zonsondergang) weg te blijven uit het land.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Assie rechts steht, ga u ni middenin lopen. Op doel ?heb t niet door verteld ……………….. fit handschoenen maakt t hold, conto volledig afgechreven, tot gruis niet, volgende loket? Mag ie niet, wou u Magnitude met Plutonium erom heen afgemaskt met SchaarDonne garisoen?

Reageer
gravatar

“Everything is broken up and dances”, helaas nu ben je echt af. U stapelt hier spel reigen aaneen foutenbasivlasemotatisch, weg wezen hier …..

gravatar

Aluminium is een sl*cht idee. Veel beter is een ouderwetse witte doktersjas. Ze zijn spotgoedkoop vanwege het overschot nu de meeste doktoren ze niet meer dragen tijdens het spreekuur.

Reageer
gravatar

Het blijft een leistung vsn formaat, u speelt handicapt, licht uw voordeel met t advies, zoals u bent

Trucendoos, met spaak en wiel. Conditie training laat pluformdioxide eruit, dus wel pittig ook, ben je naam even kwijt, zo kijk ie dan om op zoek te vinden naar vorm.

Terug direct. Op straat bijster, je tas keijt? Man, zie hem staan op 20 meter, got/get it.

Straat, winkels, alles kapot. Met schoenen zei je stop picture frame hier, wel weer zonder kaart, please take him away.

Reageer
gravatar

Wij hebben een weiland dat vanwege stikstofproblemen niet voor onze beesten mag worden gebruikt. Dat is nu een natuurkampeerplaats met prachtig uitzicht op 13 windmolens. Plassen en poepen kunt in een nabije sloot. Zelf toiletpapier meenemen. Levensmiddelen kunt u gewoon laten bezorgen zoals u thuis gewend bent. Water haalt u uit een nabije sloot. Zelf een emmer meenemen.

Reageer