Shutterstock / Olena Brodetska

Shutterstock / Olena Brodetska

Zo houd je je beginnende huidkanker-teint ook na de zomer vast

Zomervakantie. Alle tijd om jezelf bloot te stellen aan kankerverwekkende straling en die heerlijke gezonde teint op te bouwen. Maar hoe houd je je beginnende huidkankerkleur ook na de zomer vast?

Beautyblogger Irina geeft tips. Het eerste advies is volgens haar eigenlijk voor vóór het zonnen: “Scrub je huid goed, zodat je alle dode huidcellen verwijderd en de kankerverwekkende UV-stralen direct bij je nieuwe, gezonde huidcellen kunnen.”

Na afloop van een zonovergoten zomer adviseert Irina om regelmatig onder de zonnebank te gaan, en als dat niet lukt zelfbruiner of bronzing powder te gebruiken. “Als je het goed doet, kan je ook met een crèmepje heel naturel het effect van beginnende huidkanker simuleren,” zegt de beautyblogger.

En vergeet niet: al lijkt het niet zo, ook in de winter kan je huidkanker oplopen. “Pak dus ook die winterse zonnestralen mee!” zegt Irina. “Dan heb je gegarandeerd het hele jaar door een gezond bruin kleurtje.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *