Shutterstock / Jeroen Meuwsen Fotografie

Shutterstock / Jeroen Meuwsen Fotografie

CDA zou het liefst ‘labiele teringhond’ als nieuwe lijsttrekker hebben

Nu onder meer Wopke Hoekstra, Mona Keijzer, Hugo de Jonge en Pieter Heerma hebben aangegeven niet de nieuwe lijsttrekker van het CDA te willen worden, richt de partij de pijlen op een onverwachte kandidaat. Uit gelekte appjes blijkt dat CDA het liefst zou zien dat ‘die labiele teringhond’ Pieter Omtzigt terugkeert en de nieuwe lijsttrekker wordt.

‘We doen een moreel appèl op deze zieke psychopaat om Nederland te redden’, zegt een anoniem CDA-lid. ‘Deze focking eikel is politiek bevlogen en staat er goed op bij het Nederlandse volk. Misschien zit er nog wat oud zeer bij die gek, maar we hopen dat hij over zijn eigen schaduw heen kan stappen. Als iemand het CDA met zijn fingerspitzengefühl en uitgesproken denkbeelden weer groot kan maken, is het deze gestoorde psychopaat wel. Dat zou geweldig zijn voor ons land en de partij.’

Het CDA-bestuur verwacht dat Omtzigt niet alleen electoraal succes kan boeken, maar ook inhoudelijk de partij weer smoel kan geven. Wel geven ze aan dat het in campagnetijd beter zou zijn als Omtzigt in de uitingen minder als een ‘focking eikel op een naziposter’ staat zoals vorige keer. ‘Het is wat ons betreft geen dealbreaker, maar we zouden daar wel graag een open gesprek over voeren.’

‘Laat het duidelijk zijn: als hij inmiddels hulp heeft gezocht is hij wat ons betreft hartstikke welkom’, aldus een anonieme CDA-coryfee.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ja ik beb t woord gehoord van uw moeder, tis een schande dat u dat zegt.

Heb t gezien dat ze mrt schoenen liep en de meneer met baby wagen liepen ze langs de bakker met een schilderijtje van 1 van die woei waai aunties, u no choisir.

Reageer
gravatar

Ik ben als tering teef het mikpunt van vrouwenhatende lezers. Dus ik ben zeer geschikt als partijleidster van elke politieke partij. Dan hebben deze lezers genoeg reden om met brandende fakkels voor mijn voordeur te gaan staan. Hebben ze ook eens een keer een “leuk” uitje.

Reageer
gravatar

Het komt mij voor, dat de boerenpartij CDA beter kan optrekken met de BBB met een gezamenlijke lijsttrekker en dat is wie ander dan Caroline van der Plas.

Reageer