Nieuwsuur

Nieuwsuur

Plasterk: ‘Wat weet Omtzigt nou over zijn eigen opvattingen?’

Er zijn voldoende overeenkomsten tussen PVV, VVD, NSC en BBB om verder te praten over de vorming van een nieuw kabinet. Dat schrijft informateur Ronald Plasterk in zijn verslag, ondanks het feit dat NSC-leider Pieter Omtzigt heeft gezegd dat niet te willen. Plasterk merkt op dat Omtzigt niets weet over zijn eigen opvattingen.

“Met alle respect, maar wat weet de heer Omtzigt daar nou van?” reageert Plasterk enigszins geïrriteerd op vragen van journalisten. “Ik ben de informateur. Wat zeg ik, ik ben het institúút informateur. Ik zal toch zeker wel beter weten of een samenwerking tussen PVV en NSC mogelijk is dan de heer Omtzigt? Kom nou zeg.”

Omtzigt zelf zegt in een reactie meer tijd nodig te hebben om te bepalen wat zijn opvatting over zijn eigen opvattingen is

Wegens gebrek aan succes verlengd! Word nu Vage Kennis om betrouwbaar nieuws nog betrouwbaarderder te maken in deze tijden. Mocht dat je verder niet zoveel uitmaken, maar wil je vooral een gratis boek? Dan krijg je deze maand het jaaroverzicht ‘2023: Toch een Jaar’ erbij als je Vage Kennis wordt. Ga naar speld.nl/abonnementen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *