NOS

NOS

Rutte stopt: ‘Zoveel moois met elkaar afgebouwd’

Mark Rutte stapt na 17 jaar uit de politiek. Hij kijkt geëmotioneerd terug op een bijzondere tijd: “We hebben zo ontzettend veel moois met elkaar afgebouwd.”

“Wooncrisis, klimaatcrisis, stikstofcrisis, migratiecrisis, de toeslagenaffaire, noem het maar op. Wat we in bijna 13 jaar premierschap allemaal wel niet voor elkaar hebben gebokst”, zegt Rutte. “Als je er middenin zit heb je het niet altijd door, maar nu achteraf zie ik hoe bijzonder het eigenlijk is. We hebben de boel met beide handen aangepakt, de schouders eronder gezet, en het land verder en verder laten wegzakken. Zonder jullie was me dit nooit gelukt.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Vergeet de bijdrage van de PvdA en het CDA niet. PvdA heeft ook hard afgebroken en het CDA (Balkenende) heeft Nederland aan de EU uitgeleverd. Die afbouw is niet alleen Marc Rutte zijn verdienste.

Reageer
gravatar

35Miljard greenwashing subsidies binnengesleept voor Shell, dan voel je tot in het diepst van je wezen dat het tijd is voor een commissariaat bij Shell. Maar ik heb er geen actieve herinnering aan dat ik dit gezegd heb ROFLOL

Reageer