Studio Speld: Lisanne Vegt / Shutterstock / Proshots

Studio Speld: Lisanne Vegt / Shutterstock / Proshots

Yesilgöz gaat het helemaal anders doen dan Rutte en eet een peer op de fiets

Dilan Yesilgöz wil Mark Rutte opvolgen als leider van de VVD. Om te bewijzen dat ze het helemaal anders gaat doen dan haar voorganger, is Yesilgöz vandaag met een peer in haar hand op de fiets naar haar werk vertrokken.

“Het laat zien wat voor normaal persoon Dilan Yesilgöz is”, zegt politiek analiste Fiona te Haag. “Ze gaat ook elke week naar dezelfde Italiaan in Den Haag. Reken er maar op dat ze Macron daar mee naartoe neemt. Die weet niet wat hem overkomt!”

“Ze heeft zelfs een keer in de wandelgangen van het Tweede Kamergebouw een bekertje thee laten vallen en dat toen zelf opgeruimd, herinnert Te Haag. “Dat is heel tekenend voor haar. We mogen als Nederlanders in onze handen wrijven dat we zo’n normaal persoon als aanstaand premier hebben.”

Het is nog maar de vraag of Yesilgöz, mocht ze premier worden, twee uur per week aardrijkskunde blijft geven op een middelbare school, zoals ze nu doet. “De ervaring leert wel dat je als premier geen tijd hebt om nog voor de klas te staan.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ze is een toffe! Echt een peer van het volk. Ze gaat ook touwtjespringen op het Binnenhof, karaoke zingen en tomaten gooien naar brutale Kamerleden. En natuurlijk influencen vanuit het Torentje. Dilan wordt onze MP!

Reageer
gravatar

Ik zou tegen Dilan Yesilgöz willen zeggen: “Doet u het niet! Internet-kanalen worden overheerst door vrouwenhaters en vooral haters van vrouwen die in Turkije zijn geboren.
Tussen haakjes: (“Geen De Speldlezers zijn misogyn op twee of drie na”).

Binnen de kortste keren vindt u pyromanen met stapels brandbommen voor uw voor- en achterdeur.
Als ik u was zou ik er nog heel wat nachtjes over slapen.

Reageer
gravatar

De overbodige bewakers van Mark Wilders, pardon van Geert Wilders worden t.z.t. overgeplaatst naar mevrouw Yesilgöz.
Niemand weet waar zijn voordeur is. Dus zijn de bewakers van meneer Wilders niet meer nodig.