Shutterstock / akramalrasny

Shutterstock / akramalrasny

Saleh (9) uit Jemen twijfelt over komst naar Nederland nu het mogelijk leidt tot val kabinet

De 9-jarige voormalige scholier Saleh uit Jemen twijfelt of hij naar Nederland moet komen, zeker nu die komst zou kunnen bijdragen aan de val van het kabinet. “Ik vind het jammer dat ik mijn familie al jaren niet heb kunnen zien, maar voor mij hoeft die hereniging niet per se boven de belangen van Nederland te gaan.”

Wel is de jonge Saleh in dubio. “Ik zou mijn familie toch wel echt graag willen zien. Maar als m’n komst daar tot instabiliteit leidt, moet ik dan per se zo egoïstisch zijn dat ik stante pede naar Nederland moet? Zo’n burgeroorlog hier houdt op den duur ook weer op he. Nou ja, lastige keuze.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wat een vreselijke zuurpruim mirjam. Zij laat het kabinet ontploffen. Geen duimbreed toegeven. Niets, star. Ik ben totaal eens met asielbeleid waar mensen, kansen krijgen. Maar met mes op de keel. Brrr. Heeeel christelijk

Reageer
gravatar

Maar Saleh toch!
Wij verwelkomen je met open armen, als asieladvocaten! En tolken.

Als je met de door ons ingefluisterde leugens je naar binnen hebt geluld hoef je nooit meer weg en laat je je 7 broers en zussen, en je ouders, en je opoes, en de hele reutemeteut overkomen.
‘Gezinshereniging’ heet dat. Leer dat woord. belangrijk. Maar dat wist je al, of je ouders, anders was je niet vooruit gestuurd.

Huis met voorrang, 2 zelfs, voor al dat addergebroed. Verbouwen we voor je.
En levenslange uitkering. Voor iedereen.
En een PGB voor de mongoloïde nakomertjes in de familie. En zoveel naar de dokter als je wilt!

Reageer
gravatar

Welkom Saleh!
Jij hebt een warmtepomp nodig. Voor jou is deze pomp van 10.000 euro natuurlijk ‘gratis’. Nederlanders betalen dat graag voor jou.

gravatar

Jop en Jan, gezien de hoge kwaliteit van jullie bericht zou het mij niet verbazen dat jullie Saleh persoonlijk spraken en hem hebben ingelicht over de Nederlandse ministersoorlog. Het mag worden gezegd dat hij erg begripvol is voor zijn jonge leeftijd.

Reageer
gravatar

Ik Nederland krijg ik ook een nieuwe iPhone! En ik mag overal pakken wat ik wil.
Het lijkt me geweldig om hier de Sharia in te voeren. Die witsnuiten trapt mijn vader wel buiten.

Reageer
gravatar

Typisch links om tegengeluiden als ‘complot denkers’ weg te zetten. Volkomen blind voor mensen die iets anders vinden. En die meestal moeten opdraaien voor hun ideeën…