Shutterstock / noomie103

Shutterstock / noomie103

Man rekent alles nog steeds om naar fysieke euro

Gerben (63) kan maar niet wennen aan de digitale euro. Hij rekent alle bedragen nog steeds om naar de fysieke euro. “Dat heb ik een derde van mijn leven gedaan, dat ga ik niet ineens veranderen”, legt Gerben uit.

Gelukkig heeft Gerben een ezelsbruggetje om de oude euro om te rekenen naar de fysieke euro. “Je neemt het bedrag en doet dat keer één komma nul nul nul nul nul. Ezelsbruggetje: het is precies hetzelfde bedrag. In het begin is het even lastig, maar als je het vaak genoeg gedaan hebt wordt het een gebakken eitje.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Allerzachts allerzwachtseld, vlinder wit, ja misschien wel, anders ook geen Schnitzel, Frans Duits rebus, koelkast, Dylan van Baarle, Sagetitanus, Bernal – voornaam niet bekend, Beloki (stopt in 2007). Nr 6:Franse coureur fietst stevig omhoog voor favoriet = 2, technisch fietsen, route leest pittig, smal, inzet.

Reageer