Koers euro geneutraliseerd na ernstige valpartij

‘Grieken al 7 jaar aan het linkeballen’

De koers van de euro is geneutraliseerd. De Europese regeringsleiders hebben daartoe besloten nadat de koers ernstig ten val was gekomen, waardoor enkele klassementslanden op achterstand waren geraakt. Met name Griekenland moest diep in het rood gaan.

Vlak voor de neutralisatie was het Duitsland dat het meeste kopwerk verrichtte. Volgens ploegleider Merkel had Griekenland de situatie aan zichzelf te wijten: “Als je al zeven jaar aan het linkeballen bent, is het terecht dat je op een gegeven moment een gat van 80 miljard moet dichtrijden.” Jeroen Dijsselbloem was opnieuw de beste Nederlander: “Het was heel zwaar. Je hebt hier echt grinta nodig om te hervormen of de courage om te bezuinigen, anders moet je alleen maar dieper in je reserves tasten.”

Het zag er lange tijd naar uit dat Griekenland de koers zou verlaten, maar vooralsnog is daar niet voor gekozen. Griekenland: “Ik ben blij dat we vandaag overleefd hebben. Ik probeer nu zo goed mogelijk te herstellen en ik hoop dat ik me morgen beter voel. De euro win je in bed.”

Niet iedereen is het eens met de neutralisatie. Maarten Ducrot: “Kom op jongens, de euro wacht op niemand.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het vermoeden dat Jeroen ‘Dubloen” Deysselbloem tijdens individuele- en ploegentijdritten uitbundig EPO heeft gebruikt, is ook de dopingcommissie ter oere gekomen. Kritische waarnemers spreken over marathonsessies in het peleton waar iedereen, bij wijze van spreken, over de wallen onder de ogen struikelde. Jeroen oogde echter bijzonder fris in vergelijking met groene truidrager Tsipras van de ploeg Gr-Exit. Ploegleider Merkel ontkent echter stellig dat haar waterdrager aan bloeddoping deed.

Reageer
gravatar

Onze hoopkes zijn gekend voor hun degelijkheid en stabiliteit . Er is geen enkele reden tot doorspoelen. Als u zich wil overtuigen van onze kwaliteit, sturen wij u graag een hoopke op.

gravatar

Wij zitten hier wel overuren te presteren en meneer Botte “zal het morgen wel lezen”. Dat zei Tsipras ook tegen Merkel. Hij heeft er wel redelijk diarree van gekregen , toen ie het akkoord nalas thuis op de WC.

gravatar

Griekenland moet nu niet gaan linkeballen, maar harken, stoempen en aanklampen, zoals de grote Baukis Mollemas, ofwel ‘de Griek’. Ooit komt die afdaling, ooit komt die finish. En dan zullen we het zoet der overwinning smaken!

Reageer
gravatar

Slaapt Zeus, of is hij middelerwijl aan ‘t eh…?
Overigens valt dit vrouweninterview een beetje tegen.
Mevrouw Angela Pruis, die hoeft zich net zo feminaal te bewijzen, he? En dan slaat de prik d’r hier niet zo in, snapt u?

Reageer
gravatar

Jazeker! Zowel aan het rechter akkoord zit een stevige schaafplek als ook aan het budget van de Grieken (nou ja, meer een diepe vleeswond)
Bovendien is er sprake van een gecompliceerde en gefragmenteerde vertrouwensbreuk. Dat wordt voorlopig in de bezemwagen of de Euro meedoen achter een rollator!

gravatar

daar kon je wel eens gelijk in hebben Raymond,…. is wel gelijk het doping probleem opgelost.

gravatar

Kom op, aanstellers, wat is een gat van 80 miljard als penningmeester Draghi zomaar 1100 miljard aan het rondstrooien is ?
En Griekenland zal de eerste niet zijn die, na te zijn uitgevallen, bij andere rondes, zoals de ronde van China of van Rusland, nog aardig weet bij te verdienen.

Reageer
gravatar

Speld, wilt u a.u.b. de foto’s bij uw artikelen onzichtbaar maken alvorens ze te plaatsen?

Walgelijk, misselijk, mensonterend, smerig. Wat moet nu die bezopen griet op de foto van de omslag, weet u wel dat er ook kinderen op internet zitten en dat die per ongeluk ook wel eens De Speld bezoeken?

Reageer
gravatar

Hallo Joghie,

Die griet op de foto heeft webcam-vrees en is daarom genomen in de tuin van Madame Tussauds. De man op de achtergrond zie je snel een doekje halen voor alle huilende kinderen die het ook te smerig vonden.

Groet, Johan

gravatar

Nou ja, daar zal je ‘m hebben, onze rukkende trol, die zich ook wel uitgeeft als Corrie van Hiernaast.

Sjonge pik, met een lege plastic fles de duinen in, en dat een rendez-vous noemen.

En die fles luistert zeker als je F.F. Dimmen tegen ‘m zegt, ja hè?

Brr goos, jij liever dan ik!

gravatar

Goed gezien Trollenverdelger! Volgens mij is Botte Groninger dezelfde gast die ook als alias Corrie van Hiernaast gebruikt.

gravatar

Grinta ? Toch even moeten googelen, hoor. Eerst dacht ik dat het een taalfoutje was en “Brinta” werd bedoeld. Tenslotte ben ik daar groot mee geworden en mijn buik nog meer.

Reageer
gravatar

en toch snap ik het probleem niet, de Europese Unie kan toch zo ff 20.000.000 stuks a 500,- euro erbij drukken dan is Griekenland uit de problemen en kost het niemand geld.

gravatar

#klimgeitje.
The sky is the limiet!?

Kom boven vertaler!

Papagaai onderin de boom?

Goeroe luister je mee?

Blind maar niet doof?

“Jo” waar ben je? Sigaartje?

Verstap je niet Max

…..

Weet ik v3el verder…., als CvH mij al vroeg dronken noemt zelf een ouwehoer dus die “j van de berg” geen hoofdletter waardig.
punt.

Ik heb nog leestekens over. Wat je voor teken je beter kan hebben weet ik wel.
Uitloggen

Corrie van Hiernaast is een verzopen kat met…