Studio Speld / Naydiënne Bonifacio

Studio Speld / Naydiënne Bonifacio & Livioandronico2013 / Wiki Commons CC BY-SA 4.0

Toerist krast spijtbetuiging op schilderij van Botticelli

De toerist die twee namen kraste in een muur van het Colosseum in Rome, heeft spijt gekregen van zijn daad. Ivan, zoals de man heet, is tot inkeer gekomen en noemt zijn actie “dom en impulsief.” Dit laat hij weten middels een lange spijtbetuiging die hij op het schilderij De Geboorte van Venus van Botticelli heeft gekrast.

“Ik wil graag mijn excuses aanbieden aan alle Italianen die ik heb gekwetst”, kerfde hij onder meer met een klein nagelschaartje. “Ik zie het als een leermoment, voor mij en voor alle andere toeristen. Het zal nooit meer voorkomen.” De man kon nog net de groeten doen namens zijn vriendin Hayley voordat hij door de Italiaanse politie werd opgepakt.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Cauldron of morning, another dearest book lost, this was February last year a page per day to keep up with a some day. Please note that internet contains no well context agencycleyhr boud dis dyslex as facancy, read no containment all u read is iseet no d.

Reageer
gravatar

Kijk, tietenpoilylé hebben dat problm niet, zeg maar gedag met je Rühreier en loos-recht je zaad voor 2024 klingontrudeau à rato de toettoet.

gravatar

“Sorry” krassen in een kostbaar schilderij als spuitbetuiging is fatsoensloos.
Dat had uit beleefdheid in het Italiaans en meer persoonlijk gemoeten, bijvoorbeeld: “Mi dispiace molto”.

Reageer
gravatar

Ik neem het auteur Michel zeer kwalijk dat hij als “kostelijke humor” in De Speld een kostbaar schilderij van Botticelli heeft vernield, al heeft hij daarvoor veel moeite moeten doen door helemaal naar Florence te reizen.

Reageer