Shutterstock / Alexey Lesik

Shutterstock / Alexey Lesik

Nederlandse zuiptoerist vertrekt naar Mallorca om cultuur van binnenuit te veranderen

Zuiptoerist Jordy (20) heeft het he-le-maal gehad met de Nederlandse jongeren die onrust veroorzaken op Mallorca. Hij wil orde op zaken stellen en heeft besloten om hoogstpersoonlijk naar het eiland af te reizen om van binnenuit het verschil te kunnen maken.

“Het is belangrijk om te laten zien dat je jezelf ook nog op een verantwoorde manier finaal naar de kloten kan zuipen", legt Jordy uit onder het genot van een frikandel speciaal.

“Het respect van de jeugd van tegenwoordig is gewoon ver te zoeken. Uitgaansnormen- en waarden zoals netjes kotsen in het toilet, niet meer schreeuwen op straat na 6 uur ‘s ochtends en niet poepen op andere mensen, lijken die nieuwe generatie niet te kennen. Het is traditie dat je zo’n eiland met een beetje respect in je donder onveilig maakt.”

“Ik probeer m’n landgenoten allemaal wat bij te brengen met mijn twee jaar zuipervaring. Dan zeg ik tegen die gasten van achttien: ‘Doe nou rustig aan met die Flügels, het is gewoon een maandagavond, je moet de rest van de week ook nog zuipen’. Maar dat lijkt nauwelijks tot ze door te dringen als ik die glazige oogjes zie.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Blazed and shrunken, radio still not down ifuwntknwhy my nerves won’t get down. Shooting at the world for everything of cast down. Causes reason 1 and most contaigous of ALL the more u observe without authentication permission auteursrecht en zo verder hoe meer vergif en venijn je mag en kan terug verwachten tot dan hoeft u van mij geen verdere orde te verwachten.

Reageer
gravatar

Kan Jordy die jongens nadrukkelijk waarschuwen dat er niemand HOY-worst eet tijdens/na zo’n slemppartij. Anders wordt er behalve gepoept ook nog eens gekotst op andere mensen. Dat willen we als trotse Nederlander toch niet. Ja dan, niet dan.

Reageer