Shutterstock / voronaman

Shutterstock / voronaman

Man die gewoon thuis heeft gepoept krijgt toch waarschuwing van OM

De 39-jarige Sander de Vos uit Huissen kwam gisteren voor een grote verrassing te staan: hij kreeg een brief van het Openbaar Ministerie waarin stond dat hij op een slapende man in Mallorca heeft gepoept. Wat raar is, want Sander is deze zomer helemaal niet in het buitenland geweest: “Ik heb gewoon thuis gepoept.”

“Ik was gewoon thuis in Nederland. De Tour de France aan het kijken en heb alleen van onze eigen wc gebruik gemaakt die dag”, zegt Sander. “Het OM waarschuwt me dat bij een eventuele volgende poepactie op een slapende man in Mallorca deze waarschuwing niet meer op gaat, omdat de risico’s zichtbaar zijn geworden en daarvan verslag is gedaan. Prima, want ik kom nooit op Mallorca."


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ja ik maakte wel zorgen wilde je toch wel waarschuwen dat maximale stinkwaardes van hoog concentraat na een kwartier sessie toch echt afgeraden moet worden, dat je een biertje bestelde, ja ja zo’n brandschuur materiaal drink op vacancy.

Reageer
gravatar

Oh ja, dat tranenkrodokilke was pendant kes vacances vanwege die ene vriend, die niet meer was. John Cash samen met Said al Kameel can we just stay out? Foil of stock zei de Walkstreet bull ool al vroeger.Yes you can. What if kut? Your friend’s strive. Peobaat no one. En mijn bakkersvrouw loopt door ‘t deeg, eenechte baugade zou sgraalhans zeggen. Viebalbühnes
Langs de lifelijn. De Phwaarde is werkelijk erschrekklich.