Studio Speld / bestjeroen - Shutterstock

Studio Speld / bestjeroen - Shutterstock

Op vakantie in Barcelona? Bezoek de ‘tourist go home’-graffiti!

Ga jij binnenkort op vakantie naar Barcelona, en zoek je naar de authentieke lokale experience? Ga dan langs bij de ‘tourist go home’-graffiti!

Met een 4.9 op tripadvisor is de ‘tourist go home’-graffiti een must-see voor iedereen die een paar dagen in Barcelona verblijft. “Heel leuk om te zien, je krijgt een beetje een inkijkje in de leefwereld van de locals”, schrijft een Nederlandse toerist. “En het is niet zo druk als al die toeristische plekjes. Het is echt nog een beetje onontdekt. En gratis!”

Wil je de volledige experience? Doe dan de ‘tourist go home’-tour, en ga op de foto met de meer underground graffiti-highlights als ‘you airbnb ruins our neighbourhood’ (3 minuten lopen vanaf je appartement), 'tourist, we spit in your beers, cheers!' en ‘tourist: your luxury trip, my daily misery’. Enjoy!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *