Free Wind 2014 / Shutterstock

Free Wind 2014 / Shutterstock

Hoe krijg je je swag terug na een bijna gelukte coup op jouw regime?

Het overkomt de besten, maar het levert hoe dan ook een flinke deuk in je zelfvertrouwen op: als de coup-poging op jouw regime gevaarlijk succesvol leek te zijn. Hoe ga je daarmee om? Je swag terugkrijgen is van levensbelang. Zonder swag wacht de kogel. Dus: hoe krijg je je swag terug?

Bel al je criminele vriendjes om te weten of ze nog achter je staan
Er gingen geen Russen voor jou de straat op. Kennelijk heb je geen brede steun meer onder de bevolking. Je moet het nu echt van criminele vriendjes hebben. Bel ze op, vraag om steun, pers ze af, alle middelen zijn geoorloofd. Het gaat om jouw swag.

Zeg dat je je vijanden vergeeft en vergeef ze daarna toch niet
Je vijanden kunnen je zelfvertrouwen breken, maar jij kan je vijanden vervolgens gebruiken om je zelfvertrouwen weer terug op te bouwen. Zeg bijvoorbeeld dat je ze vergeeft, en vergeef ze daarna toch niet! Executeer ze op een voor jou opportuun moment, swaglord.

Gooi wat mensen uit het raam
Om je eigen statuur weer een beetje op te vijzelen is het zaak zo snel mogelijk wat mensen uit het raam te gooien. Het liefst in militaire of politieke kringen, mensen die mogelijk iets lelijks over je hebben gezegd. Dit voedt je zelfvertrouwen, je kan het nog steeds, nog even en je swag is weer helemaal terug.

Drop nieuwe foto’s waarop je halfnaakt op een beer rijdt
Werkt het de eerste keer? Dan werkt het ook nadat een moordlustige ex-cateraar met een huurlingenleger bijna je baantje heeft afgepakt. Een ontbloot bovenlijf doet het altijd goed, het is ook een goed moment om die zwarte band judo weer eens van stal te halen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ken u de uiteenzetting als een terechte vraag? (migratie issue)

Ken u de yak schuddend van Germany aussi?

The British auto mobile shrubbery? Peanut butter gate?

Accounting als verantwoordelijk die een andere county niet op zich neemt? Inkoop van een bijna vergane Dthee?

Thirties in l’ America? Appreciated both sides of the coin, where freedom felt as no chain? Deepest loss for a no one’s play?

Swag punten kunt u niet inwisselen en niet bestempelen als marketing, lezen en kijken hoeft ook niet, maar beweringen wel graag buiten de deur houden hier.

Reageer
gravatar

Er wordt aan elke lezer door maar liefst drie redacteuren gevraagd hoe een lezer “swag” terug kan krijgen. Hoe dat kan, wordt uitgelegd aan de hand van goedbedoelde adviezen in het geval hij/zij zich een Poetin zou voelen, bijvoorbeeld in zijn/haar dromen.

Helaas kan ik “swag” – maar liefst zeven keer in de tekst – niet vinden in mijn Russisch-Nederlands woordenboek.
En ik heb nooit nachtmerries, daarom droom ik nooit een Poetin te zijn.

Reageer
gravatar

Wat een flauwe reactie weer van onze Sonja!

Elke Nederlander, jong en oud, weet wat swag betekent.
Voor wie het ook niet weet: een zelfverzekerde houding en/of een stoer voorkomen.