Studio Speld / Naydiënne Bonifacio

Studio Speld / Naydiënne Bonifacio

Herbert deelt op LinkedIn dat hij voor de eerste keer gefist is

'Ik heb getwijfeld of ik dit hier moest plaatsen'

“Ik heb getwijfeld of ik dit hier moest plaatsen, maar ik doe het toch.” Zo begint een post van Herbert Verbruggen (51), Freelance Recruitment Lead uit Amstelveen, op LinkedIn. Vervolgens neemt hij zijn volgers boven een kekke foto van zichzelf mee in een persoonlijke mijlpaal: Herbert is voor de eerste keer gefist.

“Mijn vrouw en ik waren op vakantie in Berlijn. Even #afschakelen en #opladen. Daar werden we aangesproken door een bebaarde jongeman”, schrijft Herbert. “Hij was aanvankelijk wat verlegen, maar na enkele gerichte #vragen van mij kwam het hoge woord eruit: hij wilde mij graag #fisten.

”Herbert is heel open over zijn aarzelingen naar aanleiding van dat voorstel. “#Twijfel! #Paniek! Ik heb bewust een moment voor mezelf genomen. Waarom #blokkeer ik hier meteen? Is dit geen #kans voor persoonlijke #groei? Al snel merkte ik dat het antwoord eigenlijk heel duidelijk was. Diep vanbinnen wilde ik deze #kans met beide handen aangrijpen.”

“Wat een rollercoaster”, vervolgt Herbert over de happening zelf, die diezelfde avond nog plaatsvond. “Een unieke en onvergetelijke #ervaring. Met een Duitse vuist in je anus leer je jezelf echt kennen.”

“Wat zou jij doen in zo’n situatie?” vraagt Herbert zijn volgers uiteindelijk. De antwoorden lopen uiteen, maar veel mensen spreken hun #respect uit. Ze noemen het #dapper dat Herbert zich zo #kwetsbaar heeft durven opstellen. Ook uit de uitgedeelde emoji’s blijkt vooral veel steun.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Op een vrijdag avond in de vorige zomer zag ik 2 jongelui de avond ongeschonden door komen, na een gedachte flits van de plaatselijke pakket bezorging, de hele kip is in de aanbieding – 2 halve kip en een een drum vloei? hoeft niet gelijk, mag ook vanavond 😉

Reageer