Studio Speld: Anna-Britt Ruijgers

Studio Speld: Anna-Britt Ruijgers

LinkedIn breidt opties voor reageren uit

LinkedIn breidt haar opties voor reageren onder een post uit. Het zakelijke platform introduceert verschillende reactie-stickers, waarmee het platform nog meer de gemiddelde gebruiker wil bedienen.

“We hebben de afgelopen jaren heel nauwlettend in de gaten gehouden waar behoefte aan is op LinkedIn”, laat een trotse woordvoerder weten. “Veel mensen zitten hier voor een veer in hun reet, dus die moet je dan ook uit kunnen delen. Aan de andere kant mogen mensen soms ook best teruggefloten worden wanneer de eigenpijperij too much wordt.” Hiermee wordt gedoeld op een aantal nieuwe buttons die binnenkort beschikbaar zijn voor gebruikers.

Vanaf december kunnen connecties en volgers gebruik maken van onder meer een humble buiging, een kus op de kont voor eigen gewin, een like om jezelf in andermans netwerk te forceren en dus ook een veer in iemands reet. Afhankelijk van hoe ze de komende maanden gebruikt en ontvangen worden, volgt er mogelijk een uitbreiding.

Vooral op de button die eigenpijperij uitdrukt is de CEO van LinkedIn erg trots. “We twijfelden tussen iemand die zichzelf afzuigt of iemand die zijn eigen scheten ruikt, maar zijn erg hyped over het resultaat. Het was een echte team effort en ik ben onwijs trots met zulke klasbakken samen te werken. We maken zoveel impact samen, teamwork makes the dream work. En we zijn nu ontzettend thrilled dat the word eindelijk out is.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *