Shutterstock / Ground Picture

Shutterstock / Ground Picture

Opdrachtgever wilde je inhuren, totdat hij je inspirerende update op Linkedin las

Dat is pech: een opdrachtgever die op het punt stond je in te huren, zag er op het laatste moment vanaf doordat hij een inspirerende update van je op LinkedIn las.

“Wees niet té streng voor jezelf”, las je potentiële opdrachtgever. “Zonder fouten te maken, kán je niet groeien. Maar ja, hoe dóe je dat? Dat ga ik jou vertellen! Eindelijk mag ik het zeggen hoor.” Hier begon je opdrachtgever zich achter de oren te krabben.

“En ik ga je heel eerlijk zeggen: ik zit zit óók weleens in de put, het is bij mij ook niet alléén maar perfectie”, schreef je verder. “Alles hier op LinkedIn lijkt alleen maar over ‘succes dit’, ‘opdracht binnengehaald dat’ te gaan. Maar weet je? Zo is het leven lang niet altijd. Niet in het echt, én niet hier op LinkedIn 📷” En hier was je je opdrachtgever al definitief kwijt, maar jij was nog niet klaar met typen.

“Bekijk het eens van de andere kant! Ben jij altijd streng voor je naasten? Nee! Zij zullen dat ook niet voor jou zijn. Durf te falen.”

Wegens gebrek aan succes verlengd! Word nu Vage Kennis om betrouwbaar nieuws nog betrouwbaarderder te maken in deze tijden. Mocht dat je verder niet zoveel uitmaken, maar wil je vooral een gratis boek? Dan krijg je deze maand het jaaroverzicht ‘2023: Toch een Jaar’ erbij als je Vage Kennis wordt. Ga naar speld.nl/abonnementen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *