Dutchmen Photography / insta_photos / Shutterstock

Dutchmen Photography / insta_photos / Shutterstock

Vrouw checkt LinkedIn om te kijken wie de marathon van Amsterdam heeft gelopen

Ineens schiet het Claire (31) uit Weesp te binnen: was zondag niet de marathon van Amsterdam? Claire herinnert zich dat er een paar bekenden van haar aan mee zouden doen. Maar wie waren dat ook alweer? Er is maar één manier om daarachter te komen: LinkedIn openen.

Oh ja, het was haar collega Maartje, die het lopen van de marathon van Amsterdam in een LinkedIn-post vergelijkt met hun werk bij Deloitte: “Altijd alles geven, ook, nee, júist als je het niet meer ziet zitten.”

Een jongen met wie Claire op de middelbare school heeft gezeten, omschrijft het lopen van een marathon in een volgende post als het zwaarste wat hij ooit heeft gedaan. “Inderdaad: nog zwaarder dan de tachtigurige werkweken die ik bij KPMG gewend ben.”

Claire ziet op LinkedIn dat ook Ilse (33) de marathon heeft gelopen. Zij heeft al haar 42 rondetijden op de kilometer onder elkaar gezet. Claire klikt op ‘interessant’.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *