Shutterstock / vasilis asvesta

Shutterstock / vasilis asvesta

Herkenbaar: ook Poetin gaat op maandag niet in op bepaalde gebeurtenissen uit zijn weekend

Een herkenbaar moment deze maandag in het Kremlin: de Russische president Poetin wil bij aankomst op zijn werk niet ingaan op bepaalde gebeurtenissen uit zijn weekend. Toen zijn collega’s hem naar meer details over de laatste roddels vroegen, kregen ze alleen een kort ‘joaaaahhh’ terug.

“Ik snap hem wel. Ik ga ook niet in op wat ik dit weekend allemaal heb uitgespookt”, zegt de 22-jarige Rogier uit Rotterdam. “Wat ik buiten werktijd doe gaat helemaal niemand wat aan”, lacht hij. “Ik denk dat mijn collega’s dat ook niet echt willen weten, zeg maar.” Vragen naar zijn weekend omzeilt hij door over een ander onderwerp te beginnen. “Dan begin ik over een of ander forum, en dan zijn ze afgeleid.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *