Pro Shots / NL Beeld & Jeroen Meuwsen Fotografie / Shutterstock

Pro Shots / NL Beeld & Jeroen Meuwsen Fotografie / Shutterstock

Wiersma dient ontslag in, koning geïntimideerd

Dennis Wiersma heeft zijn ontslag ingediend als minister voor Primair en Voortgezet Onderwijs. De Rijksvoorlichtingsdienst meldt dat de koning zich nu geïntimideerd voelt.

“Zijne Majesteit de Koning heeft het gesprek met de voormalig minister als onplezierig ervaren. Het welzijn van ons staatshoofd is van het grootste belang”, schrijft de RVD in een verklaring. Wiersma erkent dat hij in het onderhoud soms ‘scherp’ uit de hoek is gekomen. Hij is graag bereid met de koning in gesprek te gaan over het incident.

Volgens de VVD kan de koning gewoon aanblijven.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Je mag in deze tijd helaas helemaal niks meer. Zelf zorg ik er voor dat mijn stagiairs mijn werk doen door tijdens gesprekken en overleggen mijn meningen (eigenlijk opdrachten) kracht bij te zetten door subtiel onder de tafel met mijn voet op de grond te stampen aan het einde van een zin. Let op: het moer subtiel genoeg zijn om niet bewust opgemerkt te worden door de stagiair. Verder kan ik een cursus NLP aanbevelen!

Reageer