Adriaan de Bruin / Studio Speld & TonyV3112 / Ronald Wilfred Jansen

Adriaan de Bruin / Studio Speld & TonyV3112 / Ronald Wilfred Jansen

Staatsbezoek Zuid-Afrika: Willem-Alexander gaat ‘even blokje om’ in Kruger Park

Het Koningspaar brengt voor het eerst een staatsbezoek aan Zuid-Afrika. Op de agenda staan onder meer water- en natuurbeheer. Willem-Alexander zag zijn kans schoon en ging ‘even een blokje om’ in het Kruger Park.

“Max, ik ga heel ff frisse neus halen in het park”, aldus de koning vanuit hun riante lodge in Kruger Park. Die middag worden ze in Johannesburg verwacht, maar in de ochtend is er wat vrije tijd om een rondje te fietsen. Dus ons staatshoofd neemt het ervan en keert uiteindelijk met een grote glimlach terug bij Maxima.

“Hoe was het, schat?” vraagt ze. “Ja, wel ff lekker”, reageert hij. “Wel een vervelend dingetje trouwens. Ik zat even niet op te letten, dus ik zag twee olifanten niet van rechts komen en heb ze echt vol aangereden. Echt heel spijtig, maar ik licht het vanmiddag wel even toe als ze het vragen.”

​​


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *