NOS

NOS

Koning leert van incident met Frenna en weigert bordesfoto

'Dit overkomt me geen tweede keer'

Koning Willem-Alexander heeft geleerd van het incident met Frenna in de Verenigde Staten. Het staatshoofd wist niet dat de rapper veroordeeld was voor een zedendelict en ging onbekommerd met hem op de foto. Om nieuw gezichtsverlies te voorkomen weigert de koning nu bordesfoto met het nieuwe kabinet.

"Dit overkomt me geen tweede keer", zei Willem-Alexander tegen de pers. "Frenna heeft zijn straf uitgezeten, maar het is als koning gewoon niet handig om met zo iemand op de foto te staan. Ik ben van plan strenger te worden met de beeldregie."

Overigens is de koning van mening dat ambtenaren een andere baan moeten zoeken als ze niet voor PVV-bewindspersonen willen werken. Hij heeft inmiddels gesolliciteerd naar de functie van beheerder water bij de gemeente Albrandswaard.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *