NOS

NOS

LTO stapt uit overleg: ‘Er zijn onvoldoende stappen gezet om al onze eisen in te willigen’

LTO stopt met de gesprekken over het landbouwakkoord. Dat maakte de boerenorganisatie gisteravond laat bekend na een overleg met het kabinet. Volgens de organisatie zijn er onvoldoende stappen gezet om al hun eisen in te willigen.

Voorzitter Sjaak van der Tak is zeer duidelijk in zijn bewoordingen. “Uiteindelijk komen de partijen wel wat naar elkaar toe, zoals dat gaat in onderhandelingen. Maar als wij een van onze keiharde, of zelfs wat minder harde eisen, van tafel moeten vegen, dan is constructief onderhandelen gewoonweg niet meer mogelijk. Je verwacht in een overleg dat beide partijen moeite doen om elkaar te helpen. Als ik dan zie dat er geen poot is uitgestoken om al onze voorwaarden compleet in te willigen, tsja, dan moet je gewoon de stekker eruit trekken.”

LTO laat verder weten later in het jaar wel weer bereid te zijn om al hun eisen op tafel te leggen. “Maar wel een andere tafel.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

En dan die vreemde logistieke connectie, die eerst als twee druppels water op “stop arriving” (cit.) liep en nu oogt als een smeerpoetsfabriek met het tijdsbesef van een tuinkabouter, die van de klap het verschil niet meer ziet tussen een wiek, een pi fiets en tsjok tsjok klokkiewaus.

Reageer
gravatar

Voorzitter Eerste Kamer noem namen bij de moties Pensioenwet, u sprak graag 1 naam volledig uit, was dat een groet van namens het nieuw te verwachten fondsenbeheer? En zijn we bewust dat dit Europese rechten beperkt als Nederlander, als je de pensioenpot isoleert, kun je toch niet meepraten over het beheer van andere landen met een bedacht systeem, dat zo uniek is dat niemand wil, kortom als je niks kan geven, kun je ook niet meedoen in deel van het euro beleg voor ouderen, of mis ik iets?

En heeft politiek in NL dat we nu als Nederlanders minder Europese rechten hebben?

Oh, u had al eerder moeite met ORT en uitbetalen van verlof volgens Europees recht?

In de thuiszorg zei u?

Reageer
gravatar

Levert u wel bijdrage/contributie aan t golf complex? Of fixeert u zich blind op die paar nog mooie groene wilgen? En ga u ook meteen de haven uit? Niet richting die sone, geef t maar door aan t enige houvast dat tikt als Kairos, uur werk van milimeters en slag uren. Anders kun hutjes wel vergeten, hunebed, ja mooi spul is dat

Reageer