Shutterstock / motorsports Photographer & Victor Velter

Shutterstock / motorsports Photographer & Victor Velter

Meer details: David Beckham contractueel verplicht om nier af te staan aan Messi

Sinds woensdag bekend is geworden dat Lionel Messi naar het Amerikaanse Inter Miami verkast, verschijnen er steeds meer opvallende details over de deal. Zo krijgt de Argentijnse ster een percentage van de shirtverkoop en zal hij volgens meerdere media een deel van de omzet van de MLS Season Pass van Apple TV ontvangen. Daarnaast springt nog een ander onderdeel van de deal in het oog: Inter Miami-clubeigenaar David Beckham is contractueel verplicht om een nier af te staan aan Messi.

“Ik ben zeer verheugd dat Messi naar Amerika komt”, laat Beckham weten vanuit een ziekenhuisbed in Miami. “Het waren zware onderhandelingen, we hadden het gevoel dat we hem nog iets extra’s moesten bieden. Zo zijn we bij mijn rechternier uitgekomen. Voor mij persoonlijk is het vervelend, maar dat is part of the job. Messi is ook in de onderhandelingen onnavolgbaar, blijkt. We zijn heel blij dat hij naar The Magic City komt.”

Wat Messi precies met de rechternier van Beckham van plan is, heeft hij nog niet bekendgemaakt.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *