PRO SHOTS / Zuma Press

PRO SHOTS / Zuma Press

Superieure Messi mist penalty beter dan Ronaldo

We zitten in de nadagen van de periode waarin we zowel Ronaldo als Messi in actie kunnen zien op een eindtoernooi. Toch toonde Messi zich in de Copa América superieur aan Ronaldo, door zijn penalty veel beter te missen dan de Portugees dat deed op het EK.

Waar de inzet van Ronaldo bij een 0-0 stand in de verlenging werd gepakt door Jan Oblak, faalde Messi veel mooier met een panenka op de lat tijdens de penaltyreeks tegen Ecuador. Fanboys van Ronaldo claimen dat zijn misser veel krachtiger was, terwijl de neutrale liefhebbers het erover eens lijken te zijn dat Messi meer klasse etaleerde in zijn falen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *