PRO SHOTS / SIPA USA

Boze fans Hongkong: ‘Wij komen hier om Messi te zien wandelen’

Voetbalfans uit Hongkong zijn boos op Inter Miami. Tijdens een oefentrip van de Amerikaanse voetbalclub in het land bleef de Argentijnse speler de gehele wedstrijd op de bank, tot woede van de toeschouwers. “Wij komen hier om Messi te zien wandelen.”

“Wij hebben meer dan 100 dollar betaald om Messi te zien wandelen, niet om naar een potje voetbal te kijken”, zegt een van de woedende fans. “Hij had zijn wandelschoenen niet eens aan op de bank, ik vind het echt schandalig.”

Inter Miami-coach Gerardo Martino begrijpt de frustratie: “Ik baal zelf ook, maar hij was echt niet fit genoeg voor een paar loopjes rondom de middencirkel.”

Word nu Vage Kennis om betrouwbaar nieuws nog betrouwbaarderder te maken in deze tijden. Mocht dat je verder niet zoveel uitmaken, maar wil je vooral een gratis boek? Dan krijg je deze maand het jaaroverzicht ‘2023: Toch een Jaar’ erbij als je Vage Kennis wordt. Ga naar speld.nl/abonnementen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *