Youtube / NOS Jeugdjournaal

Youtube / NOS Jeugdjournaal

Jongensboek: Messi krijgt eindelijk kans om te spelen in land waar hij toeristisch ambassadeur van is

Het is een heerlijk verhaal als uit een jongensboek: Lionel Messi, de legendarische aanvaller die alles won in zijn carrière, krijgt helemaal aan het einde van zijn loopbaan eindelijk de kans om te spelen in het land waar hij toeristisch ambassadeur van is. De geruchten dat hij Paris Saint-Germain zal verruilen voor Al-Hilal, de nummer vier van Saoedi-Arabië, doet liefhebbers likkebaarden.

“Dit is een sprookje”, zegt de Spaanse sportjournalist Albí G. Velázquez. “Hiermee kan hij de cirkel eindelijk rond maken. Er zijn maar weinig spelers die er daadwerkelijk in geslaagd zijn om uit te komen in het land waar ze toeristisch ambassadeur van zijn. Dat hem dit nu toch lukt, is een unicum, de kroon op zijn carrière.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *