NOS & Shutterstock / Ettore Griffoni

NOS & Shutterstock / Ettore Griffoni

De Paul beukt Haaland en Mbappé voor de zekerheid omver als Messi richting podium loopt voor Ballon d’Or

Het was een vreemd gezicht, gisteren tijdens de Ballon d’Or-uitreiking in Parijs: op het moment dat Lionel Messi richting het podium liep om de Gouden Bal in ontvangst te nemen, kwam de Argentijnse middenvelder Rodrigo De Paul plotseling aangerend. De middenvelder van Atlético Madrid beukte Erling Haaland en Kylian Mbappé, die rustig stonden te klappen, vervolgens voor de zekerheid omver. Daarna leek hij richting de coulissen te gebaren dat Haaland en Mbappé een gele kaart moesten krijgen.

Terwijl Messi op het podium kort een dankwoord uitsprak, ging een bloeddorstig ogende De Paul naast hem staan. Ook de rest van de avond bleef de middenvelder Messi en diens Ballon d’Or schaduwen. Samen met de eveneens aanwezige Leandro Paredes ging De Paul bovendien ook nog op zoek naar Louis van Gaal en Wout Weghorst, maar die bleken gewoon thuis te zitten.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *