NOS

NOS

Poetin: ‘De dam is plots onwel geworden’

Vannacht is de Kachovka-stuwdam in de Zuid-Oekraïense regio Cherson verwoest. De overstromingen leiden tot massale evacuaties. Volgens de Russische president Vladimir Poetin is ‘de dam plots onwel geworden.’

Volgens bronnen binnen het Kremlin heeft de beroerte vannacht om 2:50 uur plaatsgevonden. Er wordt gesproken van ‘een groot en onverwacht verlies voor alle betrokkenen’. Een Kremlin-woordvoerder: “Als gevolg van de beroerte is er een grote hoeveelheid water uit het raam gevallen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Er zit bij ieder kwart een scherpe pond mis 3+ en dus als de rente gelijk staat met twee andere rentes, kun met deze rente t verlies van voorziening berekenen, de voorziening staat nu lek onder 1,07 en is waarde technisch niet goed door gwaarse index. Dus ja moet dan de voorziening alweer rente passend maken met account voor beroerde liqrate bepaling, 1/3’ca 2599 en pi index zegt ook w 2590 stock pond maar ja docks eerst

Reageer
gravatar

Er zijn 47 penalties en evenwichtcorrecties op die granaatappel kolenmijn geschoten vandaag misschien ken u de munten en accumalatoe is bijgeschreven. Nu staat er weer lucht in die mijnschacht safari, de waarde was kaduuk en de rente knmmkreupel , en alle lucht was er even uit. Voor de Minecraft is gestut, gewisseld, geoefend en een een vedergewicht, bonusgetal was er ook supportprijs voor 4x vedergewicht. Voor commtradem, een warrantyswao and a note for the take. Interv 2020,thks for crucial dot. P price reelest i give 1816 +0,02 sansipan 0,1 gelijk in de marsipan, early all accumalation goes in stock

Reageer
gravatar

Nwweight netto bill off 23,59 miljard last pound also nwweight 10710 nett loss ba -/-0,035, depth tot of plate 38,92 as veryextermecond, intrate for irr cap as for nop 9% cr 0,7813 for dmgsteffixiency. Index cap still it weighs exact 3 1/3 cutoutfines repeatedly done. Opposite no compliance 1.