NOS

NOS

Rusland blij met inname Bachmoet: ‘Nu eindelijk van de stad genieten’

Er is meer dan een jaar gestreden om de Oekraïense stad Bachmoet. Dit weekend heeft het Russische leger de ‘onneembare vesting’ dan toch veroverd. De Russische commandant Alexander Dvornikov zegt dat ze nu eindelijk kunnen genieten van alles wat deze prachtige stad te bieden heeft.

Dvornikov: “Heerlijk flaneren over het totaal verwoeste Vrijheidsplein, rond borreltijd op een afgebrokkelde steen zitten zonder eten in een straal van 50 kilometer en dan het nachtleven in met onverlichte straten en rondvliegende kogels. Dat wordt voor ons allemaal welverdiend genieten.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Hieruit blijkt weer, dat de oer Oud-Hollandsche gezegde ‘Een kinderhand is snel gevuld’ nog een waarheid als een koe is.

Reageer