Pro Shots / NL Beeld

Pro Shots / NL Beeld

Dorp gevonden in Brabants drugslab

‘Nooit geweten dat hier ook mensen wonen’

De politie heeft gisteravond een opvallende ontdekking gedaan in het meest zuidelijke deel van Noord-Brabant: twee rechercheurs vonden een dorp binnen een gigantisch drugslab. De eigenaars van het drugslab tonen zich stomverbaasd. “Ik heb nooit geweten dat hier ook mensen wonen”, zegt een van hen.

“Het is opvallend dat ze zo lang hun gang hebben kunnen gaan zonder dat iemand er acht op sloeg”, zegt een woordvoerder van de politie. “Ze hebben hier een heel dorp inclusief winkels weten op te tuigen zonder dat iemand binnen het drugslab iets door heeft gehad. Het zijn professionals in het dorpsgebeuren, wat dat betreft.”

“Ik rook weleens iets vreemds, een beetje frituur-achtig, zo door de chemische luchten heen”, zegt een van de eigenaars van het drugslab, die liever anoniem wil blijven. “Achteraf blijkt dus dat er gewoon een snackbar stond in het oostelijke deel van ons lab. Hebben we nooit geweten. Ik zag ook weleens iemand lopen in de buurt als we MDMA stonden te produceren, maar daar zocht ik verder niks achter. Je denkt altijd dat zoiets bij jou in het drugslab niet gebeurt”, sluit de geschrokken eigenaar af.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

gravatar

Nouja, dit is zelfs voor de speld onrealistisch. Straks ga je me nog vertellen dat Amsterdam een Nederlandse stad is!
Of zou je me wijs maken dat ons onderwijs is ingericht om kinderen dingen te leren!

Ik pas voor dit artikel.
Dit slaat als een tang op een varken.

• Reageer