Shutterstock / Chantal de Bruijne

Shutterstock / Chantal de Bruijne

Nederlanders boven de rivieren reizen massaal af naar Brabant omdat het daar minder glad is

Nederlanders uit de provincies waar vanochtend code oranje is gegeven vanwege gladheid reizen vandaag massaal af naar Noord-Brabant. Daar is het namelijk nog niet zo glad. 

“In Den Bosch of Breda kun je nog gewoon zonder problemen op de rem trappen in de auto, of zorgeloos fietsen op een paadje waar niet gestrooid wordt”, zegt een van de mensen onderweg. “Dat kan bij ons allemaal niet meer, door code oranje. Dan maar naar Brabant.”

“Ik ben vanochtend direct vertrokken toen ik zag dat wij code oranje kregen”, vertelt een  andere automobilist. Hij rijdt met 30 kilometer per uur achter een strooiwagen aan. “Ik blijf echt niet in het Noorden zo, ik heb helemaal niets met gladheid.”

De burgemeester van Breda roept Nederlanders van boven de rivieren op niet meer naar zijn stad te komen. “Zak alsjeblieft niet af. Jullie nemen allemaal gladheid onder jullie wielen mee naar hier.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Hier in de Achterhoek is er nog ruimte zat hoor. Luister toch niet naar die dronken Maitreya. Al net zo gek als die hondenvleesetende ongevaccineerden.

Reageer
gravatar

Maitreya, je bent ongetwijfeld de slimste van de klas!
Nu ik dat heb toegegeven, kun jij je de tijd besparen, die je tot nog toe hebt besteed om ons dat te bewijzen. Het is doelloos geworden.