NOS

NOS

Ducrot en Dijkstra kunnen niet goed zien wie er afscheid neemt als commentator

‘Is dat Joris van den Berg?’

Grote verwarring in het commentaarhokje gisteren tijdens de Amstel Gold Race. Commentatoren Maarten Ducrot en Herbert Dijkstra waren aan het worstelen om te zien welke wielercommentator nou precies afscheid aan het nemen was. Het kwam het duo op veel kritiek en hoongelach te staan.

“Is dat Joris van den Berg? Ik denk dat het Joris is, Herbert”, giste Ducrot als eerst. “Nee dat zie je helemaal verkeerd, Maarten, die zit niet in dat commentaarhokje, counterde zijn collega-commentator. “Mollema? Die moet daar nog ergens achter zitten, Herbert. Kan iemand ons laten zien waar Mollema zit?” Kijkers stoorden zich overduidelijk aan de twee, die volgens sommigen ‘wel twintig namen hebben genoemd, behalve de juiste’. Twitteraar Sjas_Patat reageert verbijsterd: “Hoe kun je er zo naast zitten, terwijl je ernaast zit? Of is dat soms ‘het nieuwe wielrennen’”.

“Ik kijk even uit het raam”, besloot Herbert Dijkstra uiteindelijk. “Ik denk dat jij het bent Maarten. Ik zie je nergens meer zitten.” Even was Ducrot stil. “Jongens toch.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Even een belangrijk en dringend voorstel voor de redactie, omdat het nodig is.

Ik las in de concurrent Nieuwspaal enkele schandelijke berichten over twee geweldige, jonge nachtegaaltjes: Mia Nicolai en Dion Cooper. Ze werden tot op het bot afgekraakt. En helaas ook in andere nieuwsbronnen!

Wil iemand van de redactie zo lief zijn een positieve reactie te schrijven om de twee tortelduifjes een hart onder de riem te steken voor hun grote avontuur volgende maand in LIverpool (Engeland).

Mia Nicolai en Dion Cooper hebben jullie steun dringend nodig!

Reageer
gravatar

Bedoeld wordt:

> Even een belangrijk en dringend advies aan de redactie, omdat ik dat nodig vind:

Ik las op concurrent “Nieuwspaal” enkele schandelijke berichten over twee geweldige, jonge nachtegaaltjes: Mia Nicolai en Dion Cooper. Ze werden tot op het bot afgekraakt. En dit helaas ook in andere nieuwsbronnen!

Wil iemand van de redactie zo lief zijn een positieve reactie te schrijven om deze twee tortelduifjes een hart onder de riem te steken in verband met hun grote avontuur volgende maand in LIverpoel (Engeland).

Mia Nicolai en Dion Cooper hebben jullie steun dringend nodig! <