NOS

NOS

Ducrot en Dijkstra kunnen niet goed zien wie er afscheid neemt als commentator

‘Is dat Joris van den Berg?’

Grote verwarring in het commentaarhokje gisteren tijdens de Amstel Gold Race. Commentatoren Maarten Ducrot en Herbert Dijkstra waren aan het worstelen om te zien welke wielercommentator nou precies af
Word nu Vage Kennis voor onbeperkte toegang. Of registreer je als gast. Log hier in als je al Vage Kennis bent.

Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Even een belangrijk en dringend voorstel voor de redactie, omdat het nodig is.

Ik las in de concurrent Nieuwspaal enkele schandelijke berichten over twee geweldige, jonge nachtegaaltjes: Mia Nicolai en Dion Cooper. Ze werden tot op het bot afgekraakt. En helaas ook in andere nieuwsbronnen!

Wil iemand van de redactie zo lief zijn een positieve reactie te schrijven om de twee tortelduifjes een hart onder de riem te steken voor hun grote avontuur volgende maand in LIverpool (Engeland).

Mia Nicolai en Dion Cooper hebben jullie steun dringend nodig!

Reageer
gravatar

Bedoeld wordt:

> Even een belangrijk en dringend advies aan de redactie, omdat ik dat nodig vind:

Ik las op concurrent “Nieuwspaal” enkele schandelijke berichten over twee geweldige, jonge nachtegaaltjes: Mia Nicolai en Dion Cooper. Ze werden tot op het bot afgekraakt. En dit helaas ook in andere nieuwsbronnen!

Wil iemand van de redactie zo lief zijn een positieve reactie te schrijven om deze twee tortelduifjes een hart onder de riem te steken in verband met hun grote avontuur volgende maand in LIverpoel (Engeland).

Mia Nicolai en Dion Cooper hebben jullie steun dringend nodig! <