inCycle / YT

Gold gaat stoppen met sponsoring Amstel Gold Race

De Amstel Gold Race moet op zoek naar een nieuwe sponsor. Gold trekt zijn sponsoring in na de editie van dit weekend. “We hebben genoeg exposure gehad, de doelen zijn bereikt. We gaan nu op zoek naar andere manieren om ons merk in de markt te zetten”, aldus een woordvoerder.

Of Gold nu op zoek gaat naar andere evenementen om te sponsoren is nog niet helemaal duidelijk. Wel gonzen er geruchten dat er dit jaar een Holland Heineken Gold House zal worden ingericht bij de Olympische Spelen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Niet lachen Marinus M.: Ik hoor hier voor het eerst dat Miep Brons ooit plannen had om de ‘Ronde van de Bijlmer’ te sponsoren.,

gravatar

“Exposure” moet natuurlijk “vernietigende kritieken” zijn.
En in plaats van “Holland Heineken Gold House” zou ik naar waarheid geschreven hebben: “Noord-Hollandse Commerciële Zuiptent van Heineken”.

Reageer
gravatar

“Exposure” betekent belichting.

Belichting, samen met diafragma en ISO zijn de poten van de belichtingsdriehoek waarmee een foto kan wordt beïnvloed.,

Vuistregel: als de belichtingstijd in 1/sec groter wordt dan de brandpuntsafstand in /F is het aan te raden om een statief te gebruiken.
Mogelijk kan een winst van maximaal twee belichtingstops worden behaald als de camera of het gebruikte objectief is uitgerust met beeldstabilisatie.

Jammer dat die kinderen met hun telefoons niet meer de moeite nemen om de basis van de fotografie onder de knie te krijgen.